Als je eenmaal een goede espresso hebt geproefd is de kwaliteit van een kopje espresso in elke willekeurige horecazaak vaak teleurstellend.
XL Catering verzorgt met veel enthousiasme en vakmanschap het bereiden van espresso's voor de gasten op uw beurs, congres of evenement. Ons doel: het serveren van de perfecte verse espresso.
Met het aanbieden van deze smaaksensatie geeft u een blijk van bijzondere waardering voor de komst van uw gasten en maakt u duidelijk dat u hen alleen topkwaliteit wilt serveren. XL Catering is zich hiervan terdege bewust. Daarom werken wij met de beste materialen, ingrediënten en mensen die op dit gebied in Nederland verkrijgbaar zijn.
Onze Mirage espressomachine wordt bediend door de Barista, de meester espressomaker, waarborg voor het bereiden van de perfecte verse espresso. De Barista is bovendien een gastheer, een sfeerbepaler, die uw gasten op de juiste manier benadert en ervoor zorgt dat zij graag terug komen.

Zeer belangrijk voor een perfecte verse espresso is de kwaliteit van de gebruikte bonen. Daarom betrekken wij onze espressobonen bij een gerenommeerde naam die haar reputatie al decennia waarmaakt en het geheim van zuivere koffie in huis heeft. The Golden Coffee Box en de naam Boot zijn synoniem voor de beste kwaliteit pure en versgeroosterde koffie. Het familiebedrijf, opgezet door vader Jacob Boot, bekleedt een unieke plaats op de koffiemarkt. Diepgaande kennis van en liefde voor het koffieproduct gaan hand in hand.